Bezoek het wijndomein 

Je vindt Wijndomein Oud Conynsbergh op een idyllische locatie bij de molen van Boechout. 
Kom langs en geniet met zicht op de wijngaard van een heerlijk glaasje Boechoutse wijn en lokale tapas. Thuis verder degusteren? Al onze wijnen zijn ook beschikbaar in de winkel om mee te nemen. 

Geniet van het beste wat Boechout te bieden heeft


Bezoek onze wijnbar, maak kennis met onze wijnen en proef lokale lekkernijen. De wijnen die we schenken, kan je ook per fles meenemen om er later ook thuis nog van te genieten. 

Naast onze eigen wijnen, werken we samen met een aantal lokale producenten. Hun producten  gaan harmonieus samen met de wijnen én de filosofie van het wijndomein.

Menukaart 

De degustatieruimte van het domein is open op zaterdag, zondag én op feestdagen. Kom langs en kies een plekje uit in onze knusse degustatieruimte, of op ons terras, met zicht op de wijngaard.

Kom langs in onze winkel


Wil je thuis verder genieten van onze wijnen of nog op zoek naar een cadeautje? Breng dan een bezoek aan onze winkel en wij adviseren je graag bij het kiezen. De winkel van het domein is iedere dag geopend, behalve op maandag.

Geen tijd om langs te komen? Via de webshop vind je een selectie van onze wijnen terug die ook aan huis worden geleverd.


onze wijnen

Odoo + afbeelding en tekst

Boek een rondleiding

 
Krijg een kijkje achter de schermen van het domein en boek een rondleiding door de  wijngaard en de vatenkelder. Een basisrondleiding duurt 1 à 1,5u en wordt gevolgd door een wijnproeverij van 3 wijnen in onze vernieuwde degustatieruimte.

De prijs voor een groep tot 10 personen  bedraagt 180 euro. Uiteraard zijn ook meer mensen welkom, aan 18 euro per persoon.

Deze basisformule kan op aanvraag ook worden uitgebreid met een wandeling naar ons Pinot Noir veld, een uitgebreidere degustatie of een fietstocht langs de wijngaarden.

Interesse?  Stuur een mailtje naar info@oudconynsbergh.be dan spreken we snel een geschikt tijdstip en formule af.