Events

Wij  nodigen jullie graag uit op ons domein om onze nieuwe wijnen voor te stellen, jullie een kijkje achter de schermen te geven en om samen te kunnen klinken! Hieronder vind je een overzicht terug van de aankomende events.

Open producenten dag

Op 23 en 24 oktober stellen wij onze deuren open om jullie een unieke inkijk te geven in ons  productieproces . Volg een rondleiding op het domein, bekijk onze machines van dichtbij en ontdek zelf hoe deze Boechoutse wijn gemaakt wordt. Uiteraard is er nadien ook tijd om zelf een glaasje te proeven! 

  Laat ons en je vrienden weten dat je erbij bent


 Den Steenen Molen
23/10/'21 - 24/10/'21
10u - 18u

Kerstverrassingen op Oud Conynsbergh

Op zoek naar een uniek kerstcadeau? Wij nodigen je graag uit op onze kerstmarkt, waar je naast onze eigen wijnen ook andere locale cadeautjes kan vinden voor onder de boom.  Geniet tussendoor van een glaasje 'Sterke van Boechout' of warm op aan het vuur met iets lekkers! 

 Den Steenen Molen
zondag 12/12/'21
13u - 20u

Oud Conynsbergh parelt

 Op 29 januari blikken we samen met jullie terug op het afgelopen (wijn)jaar. Het werk in de wijngaard en kelder werd het afgelopen jaar vastgelegd en dat resultaat delen we graag. Daarnaast  trekken met  plezier een flesje van onze nieuwe parel open, om samen te klinken op het nieuwe jaar!

  

 Den Steenen Molen
zaterdag 29/01/'22
15u - 21u