23 juni '24 
7e Wijnfeest

Ontdek onze wijnen

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Een rondleiding op het wijndomein

Neem een kijkje achter de schermen van ons Antwerpse wijndomein en boek een rondleiding door de  wijngaard en de vatenkelder. Een rondleiding duurt 1 à 1,5u en wordt gevolgd door een wijnproeverij in onze degustatieruimte.

Interesse? Laat hier je contactgegevens na, dan spreken we snel een geschikt tijdstip af.

Nu boeken

Bezoek onze wijnbar

Op zaterdag, zondag én op feestdagen ben je welkom om onze wijnen te proeven in een aangenaam kader. Kom langs en geniet van een glaasje Boechoutse wijn met lokale tapas  in onze knusse degustatieruimte of op ons zonnig terras. De wijnen die we schenken, kan je ook meenemen per fles om er later thuis opnieuw van te genieten.


Onze wijnen

Organiseer je bedrijfsevent 

bij Oud Conynsbergh

Ben je op zoek naar een geschikte eventlocatie voor jouw volgend bedrijfsevenement? Wij bieden een unieke locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een exclusieve en authentieke setting voor hun evenementen. Het historische molenhuis en de prachtige wijngaarden vormen het perfecte decor voor allerlei B2B-evenementen, zoals teambuildings, productpresentaties en zakelijke diners. 

Ontdek onze locatie

Ons DNA

Vitis Vinifera

We kozen bewust voor klassieke, Europese druivenrassen die passen bij onze ondergrond en ons klimaat.  Zo vind je bij ons onder andere wijnen van chardonnay, pinot noir, gamay en auxerrois.

Natuurlijk & op hout

Voor onze wijnen kiezen we hoofdzakelijk voor natuurlijke vergisting op hout, met minimaal sulfietgebruik. Hierdoor komt ons unieke "Boechouts terroir" ten volle tot zijn recht! 

Biodynamisch


We beheren onze wijngaarden zonder herbiciden of insecticiden en met een minimale impact op het milieu. Enkel zo kan de bodem maximaal zijn invloed laten gelden.

Kwaliteit in je glas

Onze opbrengst per hectare houden we bewust beperkt. Zo gaan onze wijnstokken langer mee en krijg je kwaliteit in je glas.